Haveskitse

Haveskitse

En haveskitse er en rå skitse jeg udfører, mens jeg er hos dig. Når besøget er slut, får du udleveret den rå skitse, samt en liste over de planter du skal bruge. Mødet kan tage fra 2 til 5 timer, alt efter havens størrelse og opgavens kompleksitet.

Vi starter mødet med at se på din have og tale om de muligheder haven byder på, med udgangspunkt i dine ønsker. Derpå opmåler vi haven, hvis du ikke har gjort det på forhånd. Til sidst skitserer jeg sammen med dig, mens vi taler om havens udformning, plantevalg, og efter behov, valg af belægninger, hegn m.m. Vi kan også tale om placering af haveskur, drivhus, pavillon eller hvad du ellers ønsker. Jeg skriver planternes arts- og sortsnavne ned til dig.

Haveskitsen er især egnet til små haver eller en mindre del af en villahave. Den kan dog også bruges til en hel villahave, hvis ønskerne til haven er enkle. En haveskitse er ikke lige så gennemarbejdet og præcist tegnet som en haveplan. Hvis en anlægsgartner skal udføre arbejdet, vil jeg anbefale en haveplan. Hvis opgaven indeholder bearbejdning af terrænet, i form af skråninger, støttemure og trapper, kræver det en haveplan. Detaljeret beplantning, såsom fint sammensatte staudebede og surbundsbede, kræver også en haveplan.

Det er en stor hjælp for mig, og vi får udnyttet tiden optimalt, hvis du på forhånd har lavet en plan over grunden i mål 1:100. Tryk på Klar til besøg her eller øverst på siden, for at se hvordan. Der står også, hvad du bør overveje, inden jeg kommer.

Op til 2 timers haveskitsering koster 2.900 kr. inkl. moms i Københavnsområdet.

Priseksempler for resten af Sjælland:
Frederikssund, Roskilde, Hillerød, Hørsholm, Vedbæk, Karlslunde, Amager: 3.000 kr.
Køge, Lejre, Skævinge, Frederiksværk, Helsinge, Fredensborg: 3.100 kr.
Ringsted, Holbæk, Haslev, Helsingør, Gilleleje, Hundested: 3.200 kr.
Slagelse, Næstved: 3.400 kr.
Kalundborg, Vordingborg, Nykøbing Sjælland: 3.600 kr.

Yderligere halve timer koster 390 kr. inkl. moms.