Romantisk naturpræget have

Haven består af en stor græsplæne i midten og beplantning i siderne, så man kan se uhindret ned til vandet inde fra huset. I beplantningen er der flere hyggekroge. Nogle steder er der egentlige terrasser med fliser, mens der andre steder blot er plane områder i græsset, hvor man kan stille havemøbler.

Beplantningen består af et stort gammelt fyrretræ, busketter og et rosenbed ved den husnære terrasse. I busketterne er der buskroser, samt buske med bær til de vilde fugle. Nogle af de sidstnævnte er stedsegrønne, så der også er noget at se på om vinteren. Blomsterne på buskroserne er enkle eller halvfyldte, så de passer til en strandgrund. Under buskene er der bunddække og blomsterløg. Planterne i den nedre halvdel af haven kan tåle placeringen tæt på havet.

Rosenbedet ved den husnære terrasse er ikke naturpræget, da det ligger tæt på huset. Bedet er omgivet af en gammel lavendelhæk. I midten af bedet er der en taks, der klippes til en kugle. Taksen, rosernes orange hyben og den grålige lavendelhæk pryder bedet om vinteren.