Forside    Haveplan    Eksempler på haveplaner    Planteplan    Haveskitse    Haverådgivning    Artikler    Inspiration    Klar til besøg
 

Haveskitse

En haveskitse er en rå skitse jeg udfører, mens jeg er hos jer. Når besøget er slut, får I udleveret den rå skitse, samt en liste over de planter I skal bruge. Mødet kan tage fra 2 til 5 timer, alt efter havens størrelse og opgavens kompleksitet.

Vi starter mødet med at se på jeres have og tale om de muligheder haven byder på, med udgangspunkt i jeres ønsker. Derpå opmåler vi haven, hvis I ikke har gjort det på forhånd. Til sidst skitserer jeg sammen med jer, mens vi taler om havens udformning, plantevalg, og efter behov, valg af belægninger, hegn m.m. Vi kan også tale om placering af haveskur, drivhus, pavillon eller hvad I ellers ønsker. Jeg skriver planternes arts- og sortsnavne ned til jer.

Haveskitsen er især egnet til små haver eller en mindre del af en villahave. Den kan dog også bruges til en hel villahave, hvis ønskerne til haven er enkle. En haveskitse er ikke lige så gennemarbejdet og præcist tegnet som en haveplan. Hvis en anlægsgartner skal udføre arbejdet, vil jeg anbefale en haveplan. Hvis opgaven indeholder bearbejdning af terrænet, i form af skråninger, støttemure og trapper, kræver det en haveplan. Detaljeret beplantning, såsom fint sammensatte staudebede og surbundsbede, kræver også en haveplan.

Det er en stor hjælp for mig, og vi får udnyttet tiden optimalt, hvis I på forhånd har lavet en plan over grunden i mål 1:100. Tryk på Klar til besøg her eller øverst på siden, for at se hvordan. Der står også, hvad I bør overveje, inden jeg kommer.


Op til 2 timers haveskitsering koster 2.500 kr. inkl. moms i Københavnsområdet. 
 

Priseksempler for resten af Sjælland: 
Frederikssund, Roskilde, Hillerød, Hørsholm, Vedbæk, Karlslunde, Amager: 2.600 kr. 
Køge, Lejre, Skævinge, Frederiksværk, Helsinge, Fredensborg: 2.700 kr.
Ringsted, Holbæk, Haslev, Helsingør, Gilleleje, Hundested: 2.800 kr.
 
Slagelse, Næstved: 3.000 kr. 
Kalundborg, Vordingborg, Nykøbing Sjælland: 3.200 kr. 

Yderligere halve timer koster 390 kr. inkl. moms.


Havearkitekt Lene Palmer   Tlf. 23 63 84 88   E-mail: lene@havearkitekt-lp.dk